Martin van der Sluis; al vele jaren ervaring

RVS-Werken is opgericht in 2002. Onze specialiteit is het maken van niet-alledaagse en reguliere RVS producten en componenten. Martin van der Sluis, algemeen directeur bij RVS-Werken zegt hierover: ’Wij zijn al jaren bezig hebben dus al vele opdrachten mogen vervullen. Dit heeft ons een schat aan ervaring opgeleverd, waar wij dankbaar uit putten. Bij RVS-Werken werken we dan ook volgens het motto dat we alles wat niet mogelijk is, mogelijk willen maken.

ornellfabriek

De Werkplaats

In onze werkplaats zijn wij in staat alles, van front tot werkblad tot afzuigsysteem en spoelbakken zelf te kunnen ontwikkelen. Daardoor kunnen we soepel en adequaat op de meest uiteenlopende wensen van onze klanten reageren.’ De fabriek is maar liefst 4500 m2 groot. Uiteraard kunnen RVS componenten ook in combinatie met hout, glas of ander materiaal gemaakt of geleverd.

Het Team achter RVS-Werken B.V.

kenny-vd-sluis

K. v/d Sluis (Product Engineer)

Kenny is binnen RVS-Werken B.V. verantwoordelijk voor zowel ontwerpen/designs als technische oplossingen. Voor Kenny is geen uitdaging te groot. Onlangs heeft hij de prestigieuze ISD/HiCAD-award gewonnen.

werkplaats

Werkplaats Team

Met een team van o.a. lassers, productiemedewerkers en machineoperators heeft RVS-Werken B.V. alle kennis in eigen huis. Hierdoor is hoogstaande kwaliteit en afwerking bij ons een standaard.

helpdesk-team

Office Team

Ons office team staat 5 dagen in de week klaar om vragen te beantwoorden en informatie m.b.t. onze producten en oplossingen te verstrekken. U kunt ze bereiken op 0522-468077.